WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Amare SolarPRO SP400

Amare SolarPRO SP400

De SolarPRO 400 is –geheel in de traditie van Amare Technology- een zeer krachtige, strak vormgegeven LED kweeklamp. Ook dit model is uitgerust met Amare's PAR Power Technology en de inmiddels befaamde Advanced Secondary Optics die ervoor zorgen dat het licht diep in het gebladerte van de planten doordringt. De grote hoeveelheid licht wordt voortgebracht door een combinatie van LEDs en COB-emitters. Elke SolarPRO 400 is aldus uitgerust met 3 modules waarin één High Intensity CREE CXB3070 COB is verwerkt die omringt is met 10 stuks CREE XP-G3/XP-E2 LED diodes.

Geheel ingeschakeld beschikt de SolarPRO over een Full Cyclespectrum waarbij de COB’s vooral het rode licht voor hun rekening nemen en de LED-diodes het blauwe gedeelte. Echter, de COB’s en LED’s zijn afzonderlijk van elkaar in- of uit te schakelen, waardoor de SolarPRO zich kan gedragen als een LED kweeklamp  met óf een groei-, of met een bloeispectrum. De gedachte hierachter is dat je geen licht moet produceren dat in een bepaalde ontwikkelingsfase van de plant onnodig (lees: verspilt) is. Hierdoor is de SolarPRO 400 energiezuiniger dan een Full Spectrum kweeklamp die niet over afzonderlijk in te schakelen kleurgroepen beschikt.

SolarPRO 400 van Amare is voorzien van de mogelijkheid om in serie op elkaar te worden aangesloten zodat meerdere lampen gebruik kunnen maken van één stroomaansluiting. De behuizing is gemaakt van aluminium dat is afgewerkt met een glanzende, witte poedercoating. Verder tref je in deze lamp Amare’s gepatenteerde (en verwijderbare) lenzen aan die het licht en de lichtspreiding maximaliseren. De SolarPRO 400 wordt bovendien geleverd met de montagematerialen die nodig zijn om meerdere exemplaren van dit type aan elkaar te bevestigen. Hierdoor weet je zeker dat de lichtspreiding en de footprint bij het gebruik van twee of meer lampen van dit model optimaal is.

Voor meer informatie, zie tabblad 'Specificaties'.

Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Ja
Afmeting 91,5 x 25,4 x 7,6 cm
Branduren 50.000 +
Dimbaar Nee
Garantietermijn 5 jaar
Gewicht onbekend
HPS Equivalent 600W
Koeling Actief
Minimum afstand tot de plant 61 cm
Spectrum Full Spectrum
Stroomverbruik 400W
Footprint (groei) onbekend
Footprint (bloei) 76 x 137 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Amare SP400
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.390,00
Loading...