WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Black Dog Phytomax-2 400

Black Dog Phytomax-2 400

De Black Dog Phytomax-2 400 led kweeklamp heeft een werkelijk verbruik van 410 Watt en is qua kracht minimaal gelijkwaardig aan een 600 Watt HPS kweeklamp. 

Black Dog's Phytomax-2 kweeklampen staan bekend als zeer krachtige en betrouwbare full-spectrum led kweeklampen. De nieuwe behuizing van de Phytomax-2 kweeklampen is ontwikkeld om het licht beter te verspreiden en warmte beter af te voeren. Phytomax-2 kweeklampen zijn uitgerust met led's die ontwikkeld zijn met de meest moderne led-technologie en zijn van het allerhoogste kwaliteitsniveau. De gebruikte materialen en technologie zorgen samen voor Black Dog's unieke en gepatenteerde Phyto-Genesis Spectrum. Het Phyto-Genesis
Spectrum is een uiterst efficiënt lichtspectrum voor het kweken van planten en is het resultaat van 5 jaar lang onderzoek en testen. Het Phyto-Genesis Spectrum is een volledig lichtspectrum (UVA tot NIR, 365-750nm) dat geschikt is voor zowel de vegetatieve fase als de bloeifases. De aanwezigheid van UV zorgt voor een hogere productie van o.a. oliën, antioxidanten, vitaminen en pigment en de aanwezigheid van Infrarood zorgt voor een boost aan fotosynthetische efficiency. Het unieke Phyto-Genesis Spectrum zorgt ervoor dat Phytomax-2 led kweeklampen met gemak de concurrentie aankunnen met elke andere kweeklamp van elke soort (led, hps, etc.). 

Door de kracht en de gebruikte techniek zijn Phytomax-2 led kweeklampen tevens de kweeklampen met de grootste footprint (reikwijdte). Daarbij wordt het licht zeer gelijkmatig verspreid, waardoor er nagenoeg geen hotspots ontstaan, zoals bij veel andere led merken het geval is. Alle planten binnen de footprint zullen dus praktisch evenveel licht ontvangen en de kans op verbranding of verbleking van planten die zich binnen een hotspot begeven is nihil.

Tenslotte nog wat aandacht voor het koelsysteem van de Phytomax-2 led kweeklampen van Black Dog. Phytomax-2 kweeklampen hebben namelijk ultra stille ventilatoren en buitengewoon grote koelplaten, die zorgen zorgen voor een perfecte verwerking van warmte. Phytomax-2 kweeklampen blijven daardoor continue koel en geven dus vele malen minder warmte af dan bijvoorbeeld HPS kweeklampen. Dit zorgt ervoor dat je minder warmte hoeft af te voeren en het klimaat in de kweekruimte veel beter onder controle kunt houden.


Specificaties:
-    Werkelijk verbruik: 410 Watt
-    Vergelijkbaar met:  600 Watt HPS
-    Aanbevolen hoogte Groeifase: minimaal 74 cm boven de top van de plant*
-    Aanbevolen hoogte Bloeifase: minimaal 51 cm boven de top van de plant*
-    Reikwijdte Groeifase: 160x160cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Reikwijdte Bloeifase: 130x130 cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Branduren: +50.000
-    Gewicht: 11.0 kilogram
-    Afmetingen: 40x40x12 cm

*Let goed op met de minimale hoogte boven de plant. De ene plant is wat gevoeliger voor licht dan de ander, waardoor de ene plant ook eerder stress of beschadiging door teveel licht zal ondervinden dan de ander. Wij adviseren daarom altijd om iets meer afstand aan te houden in het begin, zodat je jezelf ervan kunt verzekeren dat je plant zich prettig voelt bij het licht en de kracht daarvan. Alle led kweeklampen die je in deze online shop zult vinden zijn dusdanig krachtig dat het echt niet erg is om ze iets meer hoogte te geven. Zeker wanneer de plantjes nog heel erg jong zijn kun je de lamp het beste wat hoger ophangen. Zodra je constateert dat ze echt goed aangeslagen zijn en er gezond uitzien, kun je de lamp laten zakken. Als je er helemaal zeker van wilt zijn dat je planten optimaal beschermd zijn tegen stress door bijvoorbeeld licht, dan moet je LED Protect meegeven vanaf het begin van de cyclus. 

Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Nee
Afmeting 40 x 40 x 12 cm
Branduren 50.000 +
Dimbaar Nee
Garantietermijn 5 jaar
Gewicht 11 kg
HPS Equivalent 600 W
Koeling Actief
Minimum afstand tot de plant 51 cm
Spectrum Full Spectrum
Stroomverbruik 410 W
Footprint (groei) 160 x 160 cm
Footprint (bloei) 130 x 130 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: PM-2 400
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.519,00
Loading...