WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Budmaster II GOD-9

Pre-Order Budmaster II GOD-9

De Budmaster LED GOD serie is de absolute topserie van Budmaster LED en bevat de meest krachtige led kweeklampen ter wereld qua PAR vermogen. De Budmaster GOD kweeklampen zijn uitgerust met Duitse Osram Delux Gold diodes, die ervoor zorgen dat Budmaster GOD kweeklampen een verbluffende 250% meer PAR vermogen leveren dan HPS kweeklampen. De Osram Delux Gold diodes in de Budmaster GOD kweeklampen zijn bovendien erg energiezuinig en hebben een minimale levensduur van meer dan 100.000 branduren.

Budmaster LED kweeklampen zijn dusdanig krachtig, dat er twee afzonderlijke switches op de lampen zitten, die elk een helft van de led-clusters bedienen. Dit geeft je de mogelijkheid om de plant tijdens de vegetatieve fase (groeifase) slechts de helft van het licht te geven. Dit is ruim voldoende licht in deze fase en bespaart behoorlijk wat energie. Tijdens de groeifase kun je de Budmaster LED kweeklamp het beste helemaal bovenin je kweekruimte hangen. De plant krijgt op deze hoogte ruim voldoende licht en zal niet beschadigd raken of verbleken door te sterk licht. Pas wanneer de bloei goed ingetreden is kun je de kweeklamp eventueel wat lager hangen. Via de link in onderstaande specificaties kun je bekijken wat de door Budmaster aanbevolen hanghoogtes zijn. 

Eén van de grote voordelen van Budmaster LED kweeklampen, naast natuurlijk hun kracht en de degelijkheid, is dat de led-clusters modulair te vervangen zijn. Dit maakt het mogelijk om Budmaster LED kweeklampen stapsgewijs te upgraden naar een sterker uitvoering, maar heeft ook grote voordelen wanneer er onverhoopt een storing of beschadiging aan één van de clusters optreedt. Elk van de clusters heeft een eigen koelplaat en ventilator en de clusters opereren afzonderlijk van elkaar. Mocht er een storing of schade aan één van de clusters ontstaan, dan zal het betreffende cluster niet meer werken, maar de andere clusters blijven gewoon door draaien. Led-clusters kunnen gewoon los opgestuurd worden en zodra het nieuwe cluster binnen is kan het zonder enige kennis van elektronica omgeruild worden met het niet werkende cluster in de lamp. Het verlies bij een storing is dus minimaal, in tegenstelling tot storingen bij andere led-merken, die meestal zorgen dat de hele lamp onbruikbaar is. 

Alle Budmaster LED kweeklampen worden door het Budmaster team geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. De meeste onderdelen van de Budmaster kweeklampen worden gemaakt binnen een radius van 50 km rondom de Budmaster basis. Dit houdt de lijnen naar leveranciers kort en geeft Budmaster een grote mate van controle op kwaliteit en snelheid. 

Specificaties:
-    Werkelijk verbruik: 433 Watt
-    Vergelijkbaar met:  zie grafiek hiernaast
-    Aanbevolen hoogte: klik hier voor uitgebreide info
-    Reikwijdte: 12 0x 120 cm 
-    Branduren: +100.000
-    Gewicht: 9 kilogram
-    Afmetingen: 48 x 49 x 6 cm
-    Garantie: 3 jaar


Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Nee
Afmeting 48 x 49 x 6 cm
Branduren 100.000 +
Dimbaar Nee
Gewicht 9 kg
HPS Equivalent
Koeling Actief
Spectrum Full Cycle
Stroomverbruik 433 W
Footprint (bloei) 120x 120 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: GOD-9
  • Beschikbaarheid: Pre-Order
  • € 1.695,00
Loading...