WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Fluence SPYDR 2x

Fluence SPYDR 2x

De SPYDR 2x van Fluence is de succesvolle opvolger van de SPYDRx en (net als z’n voorganger) bedoeld voor gebruik in conventionele kweeksituaties. Qua uiterlijk is er geen enkel verschil met de elders besproken 2i en 2p. Het onderscheid zit vooral in de lichtsterkte en daarmee het stroomverbruik. Met een PPF van 860 µmol/s levert deze lamp nog steeds een zeer krachtig licht af dat, op een bescheiden hanghoogte van 16 tot maximaal 30 cm, echter volstrekt veilig is voor je planten zónder dat extra CO2 aan de lucht in je kweekruimte hoeft te worden toegevoegd.  Het stroomverbruik is naar rato ook een stuk lager, namelijk 345 watt. 

De Fluence SPYDR 2x is voorzien van het door Fluence zélf ontwikkelde PhysioSpec Indoor spectrum. Dit spectrum is op maat gemaakt voor het indoor kweken en bedoeld voor de gehele levenscyclus van je planten. Dus ook zaailingen, stekken en clonen voelen zich behaaglijk in het licht van deze lamp.  Het PhysioSpec Indoor spectrum scoort op de CRI-schaal een waarde van 85 wat aangeeft dat het afgestraalde licht uiterst geschikt is voor werk- en onderzoeksomstandigheden waarbij natuurlijke, levendige kleuren en een goed contrast belangrijk zijn. De Fluence SPYDR 2px beschikt niet over een ingebouwde dimmer. Deze is alleen apart te verkrijgen. 

De Fluence SPYDR 2x is een professionele LED kweeklamp die zéér zuinig omgaat met z’n energie. Door het grote lichtoppervlak wordt het licht uiterst gelijkmatig verdeeld over het kweekoppervlak en dringt het uitstekend door tussen het gebladerte. De door Fluence gebruikte materialen, het eenvoudige ontwerp en het ontbreken van ventilatoren maken de Fluence SPYDR 2x tot een geruisloze, degelijke kweeklamp die probleemloos vele jaren meegaat. De Fluence SPYDR 2x kan stand alone én in serie op het lichtnet worden aangesloten. Deze LED kweeklamp is geschikt voor gebruik in stellingen (vertical farming), boven kweektafels en in kweektenten. Er wordt een ophangbevestiging meegeleverd.

Voor meer informatie, zie het tabblad 'Specificaties'


Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Nee
Afmeting 108 x 119 x 11 cm
Branduren 54.000 +
Dimbaar Met apart verkrijgbare dimmer
Garantietermijn 5 Jaar
Gewicht 11,3 Kg
HPS Equivalent
Koeling Passief
Minimum afstand tot de plant 16 cm
PPF (Micromols/sec) 860 µmol/s
Spectrum Full Spectrum
Stroomverbruik 345 W
Footprint (groei) 120 x 120 cm
Footprint (bloei) 120 x 120 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Fluence SPYDR 2x
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.157,00

Tags: Fluence SPYDR 2x, Fluence SPYDR 2x,

Loading...