WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

FAQ

FAQ Bestellen en Levering

Een besteld artikel waarvan de betaling binnen is, zal uiterlijk de volgende werkdag  verzonden worden. Indien een artikel niet op voorraad is, nemen wij direct contact met je op. De levertijd in dagen kan onderling verschillen per land. Bestellingen binnen de Benelux met een waarde onder € 500,-- worden verzonden voor een bedrag van € 9,95. Voor verzending overige landen zie VERZENDING.


Bestellingen binnen de Benelux met een waarde onder € 500,-- worden verzonden voor een bedrag van € 9,95. Voor de overige landen binnen Europa zie onze verzendlijst. Bestellingen met een waarde boven € 500,-- worden gratis door ons verzonden naar de meeste landen binnen Europa.


Het is niet verplicht een account aan te maken om een bestelling te kunnen doen. Wel handig om te weten is dat als je je registreert voor een account en je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, er een korting van 5% wordt toegepast op jouw bestelling.

Je ontvangt een geautomatiseerde bevestigingsmail na de bestelling van een artikel. Wanneer je een account hebt, kun je de status van de bestelling inzien. In het geval dat je dit niet hebt, neem contact met ons op zodat wij je kunnen informeren over de status van je bestelling.

Je ontvangt een geautomatiseerde bevestigingsmail na de bestelling van een artikel. Het kan zijn dat dit door omstandigheden soms niet gebeurd. Indien dit het geval is, neem dan contact met ons op. Wanneer je over een geregistreerd account beschikt, kun je daarop inloggen en je status bekijken.  


Bij het versturen van een bestelling wordt standaard een track en trace link verstuurd naar het opgegeven emailadres van de klant.
We leveren naar veel landen in Europa. Wil je dat we een bestelling versturen naar een land dat niet in deze lijst staat? Neem dan contact met ons op.

Als je de bestelling liever zelf af wilt halen, dan kan dit ook. Stuur ons in dat geval even een mailtje, dan informeren we je over de mogelijkheden.


Men heeft 14 dagen bedenktijd vanaf de dag van ontvangst van een artikel. Wanneer je een artikel wilt retourneren, dien je telefonisch of via de mail contact op te nemen met Led Paradise.

Als een artikel per ongeluk meerdere keren besteld is, kun je dit per email aan ons doorgeven.

FAQ Betaling

Je kunt in deze webshop kiezen voor onderstaande manieren om te betalen:

via iDeal, via Paypal, via een overschrijving, via Bancontact/Mister Cash, via Giropay, via Sofortbanking, via Mybank, contant betalen bij afhalen, betaling aan de deur (rembours). Alleen mogelijk in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk en betaal achteraf met Billink (voor bestellingen tot € 500,-- alleen beschikbaar in Nederland). Meer informatie Betalen.

Een terugbetaling vind plaats binnen een termijn van 30 dagen. Als klant heb je een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het bestelde artikel. Wanneer je dit wilt retourneren dien je telefonisch of per mail contact op te nemen met Led Paradise. 


FAQ Overige vragen

Je hebt garantie op het product wat je koopt. Omdat wij verschillende merken vertegenwoordigen staat het garantietermijn (1, 2, 3 of 5 jaar) vermeld bij de productspecificaties. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Persoonlijke gegevens zoals adres-en betalingsgegevens houden wij voor ons en zullen nooit met derden worden gedeeld. In ons privacy beleid kunt je nalezen wat dit inhoudt.

Voor vragen neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur (maandag tot vrijdag) TEL: +31-485-745348. 

Contact opnemen kan ook via de volgende media:

  • Via Chat op de website
  • Via Facebook Messenger
  • Of stel je vraag via mail: info@ledparadise.eu

Je krijgt over het algemeen binnen 24 uur bericht. Buiten openingstijden kan dit langer duren.

Kijk ook bij onze veel gestelde vragen FAQ.

Heb je naar aanleiding van ontvangen producten klachten, dan horen wij dit graag en kijken hoe wij dit kunnen oplossen. Mail ons hierover: info@ledparadise.eu


Loading...