WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Kind Led K3 L600 Vegetator

-20 % Kind Led K3 L600 Vegetator

De Kind LED K3 L600 Vegetator is gemaakt voor planten die alleen maar hoeven te groeien. Planten in de groei hebben voornamelijk blauw en wit licht nodig, een beetje groen en in mindere mate rood. De L600 Vegetator heeft daarom veel minder rode diodes en meer blauwe en groene diodes dan de 'normale' L600 van KIND LED. De Vegetator beschikt wel gewoon over UV en Infrarood diodes. Het kleurenspectrum van de Vegetator is perfect afgestemd op de lichtbehoefte van de groeiende plant en daarmee is de Vegetator de meest krachtige en effectieve lichtbron voor planten die alleen maar hoeven te groeien. Het resultaat van groeien onder de Vegetator van KIND LED is een gezonde, weelderige plant met korte internodes en veel vertakkingen. 

Specificaties:
-    Werkelijk verbruik: 320 Watt
-    Vergelijkbaar met:  600 Watt HPS
-    Aanbevolen hoogte: minimaal 60 cm boven de top van de plant*
-    Reikwijdte: 90 x 120 cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Branduren: +50.000
-    Gewicht: 9.1 kilogram
-    Afmetingen: 64 x 28 x 8 cm


*De aanbevolen hoogte is de geadviseerde minimale hoogte die je moet aanhouden vanaf de top van de plant. Omdat deze Vegetator kweeklamp enkel bedoeld is om planten te laten groeien, kun je de kweeklamp gerust iets hoger hangen. Planten in de groei hebben een lagere lichtintensiteit nodig dan planten in de bloei en bovendien vergroot je de reikwijdte door te lamp hoger te hangen. Om je groeiende planten te beschermen tegen alle vormen van stress, kun je het beste
 LED Protect meegeven vanaf het begin van de cyclus. Heb je zelf een winkel en wil je dit product ook verkopen? Neem dan even contact met ons op.

Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Nee
Afmeting 64 x 28 x 8 cm
Branduren 50.000 +
Dimbaar Nee
Gewicht 9,1 kg
HPS Equivalent 600 W
Koeling Actief
Minimum afstand tot de plant 60 cm
Spectrum Groei
Stroomverbruik 320 W
Footprint (groei) 90 x 120 cm
Footprint (bloei) N.V.T.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: K3 L600 VEG
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Deze aanbieding stopt over:
  • € 839,00
  • € 671,00
Loading...