WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

LED Protect 1000 ml

Out Of Stock LED Protect 1000 ml
Het gebruik van krachtige led kweeklampen kan hele mooie resultaten opleveren, daar is geen twijfel meer over mogelijk. Echter, de nieuwe generatie led kweeklampen bevat dusdanig krachtige modellen, dat de plant soms een teveel aan licht krijgt. De plant kan hier stress van ondervinden en kan zelfs schade oplopen. In sommige gevallen kunnen planten zelfs helemaal wit uitslaan door teveel led licht en uiteindelijk verbranden. Wij noemen dit effect 'fotovergftiging', de plant krijgt teveel licht en raakt hierdoor als het ware vergiftigd. Een andere factor die stress of beschadiging aan de plant kan veroorzaken, is de aanwezigheid van UV-licht in sommige kweeklampen. UV-licht draagt weliswaar bij aan een goede ontwikkeling van planten en zorgt dat bacteriën en schimmels minder kans krijgen, maar planten zijn erg gevoelig voor UV-licht en dus kan er gemakkelijk stress door ontstaan. Door LED Protect vanaf het begin en gedurende de hele cyclus te gebruiken, bescherm je de plant tegen deze schadelijke effecten die kunnen optreden tijdens kweken met led kweeklampen.

Het hoofdbestanddeel van LED Protect  bestaat uit Salicylzuur, dat de weerstand van de planten aanstuurt. Dit planthormoon brengt de plant continu in opperste staat van paraatheid, waardoor de plant zich beter kan beschermen tegen bedreigingen van zowel biotische als abiotische aard. Zo is de plant dus niet alleen beschermd tegen eventuele negatieve effecten die veroorzaakt worden door het gebruik van led kweeklampen, maar ook tegen bijvoorbeeld een te hoge of te lage temperatuur en tegen mijten en schimmels.

Naast Salicylzuur bevat LED Protect het volledige spectrum aan natuurlijke elementen in direct opneembare vorm. Dit betekent dat alle moleculen die voor de plant als voeding dienen aanwezig zijn in het product. Door het toedienen van LED Protect worden alle mogelijke voedingstekorten vermeden, waardoor de plant geen obstakels in het dieet ondervindt. De organische moleculen in LED Protect fungeren daarnaast ook als co-enzymen. Deze stoffen zorgen ervoor dat de enzymen in het ecosysteem geactiveerd worden.

LED Protect kan als bladvoeding en als bodemvoeding worden toegediend en dient als toevoeging op de basisvoeding te worden meegegeven. LED Protect kan gecombineerd worden met elk voedingsproduct van elk merk. Door LED Protect vanaf het prille begin mee te geven, helemaal tot aan het einde, is de plant gedurende de hele levenscyclus optimaal beschermd tegen alle vormen van stress. Het gevolg hiervan is een gezonde plant die zich optimaal kan ontwikkelen en zal zorgen voor een maximaal eindresultaat. 

LED Protect is 100% natuurlijk en 100% biologisch afbreekbaar. Alle ingredienten komen uit de natuur en zijn in deze vorm gemakkelijk door de plant te absorberen. 

Effecten van LED Protect:
-    Hogere weerstand in de plant
-    Optimale bescherming tegen alle vormen van stress (door ongedierte, schimmels, kou, hitte, overvoeding, rot, etc.)
-    Verhoogde effectiviteit van fotosynthese
-    Meer vitamine C
-    Stimuleert de aanmaak van bloeihormonen
-    Meer bloemvorming
-    Snellere afbloei van vruchten
-    Bescherming tegen fotovergiftiging door teveel licht
-    Bescherming tegen beschadiging door schadelijk licht (zoals UV)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: LP1000
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • € 53,75
Loading...