WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Coronavirus - LED Paradise

Posted by Polle 02-04-2020 0 Comment(s)

In dit artikel laten wij je weten hoe LED Paradise opereert tijdens de Corona crisis.

 

De voortdurende Corona-crisis veroorzaakt de wereld talloze problemen en vreselijk veel verdriet. Eerst en vooral willen we iedereen het beste wensen en we hopen dat iedereen de richtlijnen van uw autoriteiten volgt om veilig en gezond te blijven!

 

Huidige situatie
In de huidige situatie zijn veel van onze wederverkopers genoodzaakt hun bedrijf te sluiten. Zoals het er in de huidige situatie uitziet, zal LED Paradise open kunnen blijven. Dit betekent dat we bestellingen kunnen blijven verwerken en onze producten kunnen blijven verzenden naar consumenten en bedrijven in heel Europa. Wij zijn gevestigd in Nederland en onze nationale richtlijnen stellen ons in staat om ons bedrijf open te houden. Op dit moment is er geen reden om te verwachten dat dit zal veranderen. 

 

Verzending
Alle pakketbezorgers en transportbedrijven in Nederland zijn nog steeds actief. Dit betekent dat we orders kunnen blijven versturen. We weten niet per land in Europa specifiek wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn met betrekking tot het verzenden, ontvangen en doorsturen van pakketten, maar we hebben begrepen dat de meeste Europese landen nog steeds pakketleveringen toestaan. Als u een bestelling wilt plaatsen, maar u weet niet zeker of u deze kunt ontvangen, neem dan contact met ons op en wij zoeken het graag voor u uit met onze transportpartners. 

 

VoorraadniveausCoronavirus - LED Paradise
Aangezien we met veel verschillende merken uit de hele wereld werken, kunnen we geen algemene uitspraak doen over de beschikbaarheid van onze producten. Sommige van onze leveranciers ondervinden meer problemen bij de levering dan andere. Als u geïnteresseerd bent in een product en de beschikbaarheid wilt weten, neem dan contact met ons op.

 

Wederverkopers
Zolang de crisis voortduurt, bieden wij onze wederverkopers gratis dropship service aan. Als u een bedrijf heeft en u wilt ons produten wederverkopen , neem dan contact met ons op.

 

Nogmaals, volg de richtlijnen van uw autoriteiten om veilig en gezond te blijven!

Loading...