WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Method Seven Cultivator LED

Method Seven Cultivator LED

Method Seven brillen beschermen je ogen tegen het krachtige licht van led kweeklampen, dat schadelijk voor je ogen kan zijn. Vooral als je vaak of lang in je door led verlichte ruimte bent, kan dat schadelijk zijn voor je ogen. Wij adviseren daarom met klem om oogbescherming te dragen. De effecten van werken met krachtige led verlichting op de lange termijn zijn nog niet bekend, maar uit ervaring denken wij te kunnen weten dat het niet goed voor je ogen kan zijn. Direct in een lamp kijken is überhaupt niet mogelijk en als je enkele minuten zonder oogbescherming in de buurt van een krachtige led kweeklamp bent dan ga je zwarte vlekken zien en krijg je hoofdpijn. Reden genoeg om je ogen goed te beschermen.

Method Seven brillen beschermen je ogen optimaal tegen de kracht en het unieke kleurenspectrum van led kweeklampen en bieden daarbij ook 100% bescherming tegen UV licht. Method Seven lenzen zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig polycarbonaat en hebben een Tri-Flection Methane Coating, die reflectie vermindert en de felheid van het licht afzwakt. Method Seven brillen worden ontwikkeld door Carl Zeiss Vision, 's werelds grootste fabrikant van precisie optica.

Een bijkomend voordeel bij Method Seven LED brillen, is dat de groene lenzen de kleuren van led kweeklampen filteren. De meeste led kweeklampen geven een krachtig paars licht. Daardoor zal je kweekruimte, en alles wat zich daarin bevindt, een paarse gloed krijgen wanneer de kweeklamp aanstaat. Zet een Method Seven bril op, en je ziet alles in normale daglichtkleuren. Dit is een stuk prettiger voor de ogen en bovendien kun je op deze manier de werkelijke kleuren van de planten, bladeren, vruchten en bloemen goed zien.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Cultivator led
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 59,00
Loading...