WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

SolarStorm 440 FullCycle

Pre-Order SolarStorm 440 FullCycle

De SolarStorm 440 is een zeer krachtige led kweeklamp die qua output gelijk is aan een 600 Watt HPS kweeklamp. De SolarStorm 440 gebruikt echter veel minder energie en wordt lang niet zo warm als een HPS kweeklamp. 

De SolarStorm 440 heeft twee verschillende standen: een groeimodus en een bloeimodus. Om goed te kunnen groeien geeft een plant vooral blauw licht nodig, aangevuld met wit licht. Bovendien hoeft de lichtintensiteit in de groeifase lang niet zo sterk te zijn als in de bloeifase. In de groeimodus geeft deze SolarStorm kweeklamp dus een
lichtspectrum en intensiteit die exact afgestemd zijn om de behoeftes van de plant in de groeifase. Wanneer je overgaat van groei naar bloei, kun je de SolarStorm 440 kweeklamp met een simpele schakelaar omzetten naar de bloeimodus. De SolarStorm kweeklamp zal nu veel meer rood licht geven, omdat de plant vooral rood licht nodig heeft om goed te kunnen bloeien. De lichtintensiteit zal nu ook een stuk sterker zijn. 

De SolarStorm 440 heeft twee ingebouwde UVB lichtbuizen aan de zijkant. UVB wordt ook door de zon in hoge doses uitgestoten en zorgt voor een krachtige boost in de bloeifase. De UVB lichtbuizen kunnen met een aparte schakelaar ingeschakeld worden. Dit kun je het beste doen in de laatste paar weken van de bloeifase, zodat de plant tot zijn maximale potentie kan doorbloeien. HPS lampen bevatten geen UVB straling en er is geen enkele andere led kweeklamp die een compleet UVB spectrum bevat, zoals SolarStorm dat wel heeft. Dit maakt deze SolarStorm led kweeklamp uniek en zorgt voor verbluffende resultaten. 

Specificaties:
-    Werkelijk verbruik groeifase: 235 Watt
-    Werkelijk verbruik bloeifase: 350 Watt (320 Watt als UVB-buizen niet aan staan)
-    Vergelijkbaar met:  600 Watt HPS
-    Aanbevolen hoogte: minimaal 50 cm boven de top van de plant*
-    Reikwijdte: 90x90 cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Branduren: + 80.000
-    Gewicht: 8.5 kilogram
-    Afmetingen: 38x45x12 cm

*Let goed op met de minimale hoogte boven de plant. De ene plant is wat gevoeliger voor licht dan de ander, waardoor de ene plant ook eerder stress of beschadiging door teveel licht zal ondervinden dan de ander. Wij adviseren daarom altijd om iets meer afstand aan te houden in het begin, zodat je jezelf ervan kunt verzekeren dat je plant zich prettig voelt bij het licht en de kracht daarvan. Alle led kweeklampen die je in deze online shop zult vinden zijn dusdanig krachtig dat het echt niet erg is om ze iets meer hoogte te geven. Zeker wanneer de plantjes nog heel erg jong zijn kun je de lamp het beste wat hoger ophangen. Zodra je constateert dat ze echt goed aangeslagen zijn en er gezond uitzien, kun je de lamp laten zakken. Als je er helemaal zeker van wilt zijn dat je planten optimaal beschermd zijn tegen stress door bijvoorbeeld licht, dan moet je  LED Protect meegeven vanaf het begin van de cyclus. 

Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Ja
Afmeting 38 x 45 x 12 cm
Branduren 80.000 +
Dimbaar Nee
Garantietermijn 3 jaar
Gewicht 8,5 kg
HPS Equivalent 600 W
Koeling Actief
Minimum afstand tot de plant 50 cm
Spectrum Full Cycle
Stroomverbruik Max. 350 W
Footprint (bloei) 90 x 90 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: SS440
  • Beschikbaarheid: Pre-Order
  • € 899,00
Loading...