WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

SolarSystem UVB-25 watt

Pre-Order SolarSystem UVB-25 watt

Hoewel Led Paradise het assortiment traditioneel beperkt tot LED kweekverlichting maken we voor de Solarsystem UVB-25 watt een uitzondering. Vooral ook omdat California Lightworks één van de weinige LED kweeklampfabrikanten is die de combinatie van LED en UV al lang toepast in de Full Cycle SolarStorm 440 en 880. Met de komst van de UVB-25 beschikt elke LED-kweker vanaf nu over een losse UV-lamp die een aantal nuttige effecten op je kweekresultaten kan hebben.

Diverse onderzoeken hebben namelijk uitgewezen dat bepaalde planten die op een grote hoogte worden gekweekt tot 28% meer werkzame stof ontwikkelen dan hun soortgenoten die het met een lager gelegen kweekbodem moeten doen. De enige verklaring voor dat grote verschil is het natuurkundig gegeven dat ijle lucht aanzienlijk minder UV-licht uitfiltert dan dat de volle, vochtige lucht in lagere contreien doet waardoor het zonlicht op grote hoogte veel meer UV-licht bevat. Omdat niet alle enthousiaste kwekers boven de boomgrens wonen om zo te kunnen profiteren van de ijle lucht heeft California Lightworks de UVB-25 op de markt gebracht. Want de simpelste manier om je plant te voorzien van een extra hoeveelheid UV-licht is om deze UVB-lamp als ondersteunende lichtbron toe te voegen aan je bestaande Full Spectrum-of Full Cycle LED kweekverlichting. 

De Solarsystem UVB-25 is een chique TL-armatuur met daarin een 25 watts T8 buis voor de prijs van slechts € 169,-. Maar let op: deze UV-lamp heeft een dusdanige lichtopbrengst dat de menselijke huid bij langere blootstelling beschadigd kan raken. Schakel de UVB-25 dus uit alvorens in het lichtbereik aan het werk te gaan. Waarschijnlijk overbodig, maar tóch willen we vermelden dat deze UV-lamp uitsluitend bedoeld is voor de plantenkweek.

Specificaties:
- Verbruik: 24 Watt
- Netspanning: 220V 
- Omgevingstemperatuur: 0 - 40℃
- Afmetingen: 58,5 x 10,15 x 5,10 cm
- Gewicht: 0.9 kg 
- Kweekoppervlak (bloei): 120 x 120 cm
- Kweekoppervlak (groei): NVT
- Garantie: 5 jaar
Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Nee
Afmeting 58,5 x 10,15 x 5,10 cm
Branduren
Dimbaar Nee
Garantietermijn 5 jaar
Gewicht 0,9 kg
HPS Equivalent NVT
Koeling Passief
Minimum afstand tot de plant -
Spectrum Groei
Stroomverbruik 24 W
Footprint (groei) 120 x 120 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: CL UVB-25W
  • Beschikbaarheid: Pre-Order
  • € 169,00
Loading...