WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Spectro Light Blast 400

Spectro Light Blast 400

De Blast 400 van SpectroLight is in feite de viervoudige uitvoering van de Starter 100. De behuizing bevat namelijk 4 stuks van het type COB led dat ook in de Starter 100 is geplaatst. De Blast 400 wordt gekenmerkt door een zéér compact uiterlijk. De waterbestendige ventilator is zo geplaatst dat er een effectieve luchtstroom door het koelelement wordt geblazen waardoor een uitstekende koeling wordt bereikt. De lenzen waarvan de COB leds zijn voorzien stralen het licht onder een hoek van 120° zéér gelijkmatig af waardoor het kweekoppervlak wordt voorzien van een uniforme lichtspreiding. Met een verbruik van 400 watt vervangt de Blast 400 met gemak een 600 watts PRO-HPS lamp, wat een indrukwekkende prestatie genoemd kan worden. Dit is te danken aan de vier Spectro Light COD Full Spectrum 420-780nm COB leds die speciaal werden ontwikkeld voor SpectraLight.

Het spectrum van deze COB led brengt een wit, zonlichtgelijkend licht voort wat duidt op een Full Spectrum kleurbereik dat geschikt is voor gewassen tijdens hun gehele levenscyclus. Het aandeel blauw (15%) en rood licht (65%) is niet ongebruikelijk maar door de 10% far red in het geheel weten we dat het hier om een spectrum met een bijzondere kleursamenstelling gaat. Dit spectrum garandeert een snelle groei, een uitbundige vorming van knoppen en bloemen en een significant grotere opbrengst.

Spectro Light maakt uitsluitend gebruik van de allerbeste onderdelen en assemblagetechnieken en geeft daarom 3 jaar volledige garantie op al haar producten. Bovendien worden minstens 100.000 branduren gegarandeerd, tijdens welke de lichtsterkte van de COB leds hooguit een paar procent zal afnemen. Op alle modellen van SpectroLight is de IP67-norm van toepassing. De IP67-norm betekent dat deze LED kweeklamp geheel stofdicht is en geen enkele hinder zal ondervinden van een werkende beregenings-installatie. De Blast 400 beschikt niet over een traploze dimmer maar het krachtige licht is met een schakelaar af te zwakken tot 60% zodat ook zaailingen, stekken en jonge plantjes zich prettig zullen voelen in het schijnsel van deze LED kweeklamp.

Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Neen
Afmeting 460 x 125 170 mm
Branduren 100.000 +
Dimbaar 1 stand (60%), met schakelaar
Garantietermijn 3 Jaar
Gewicht 5,5 kg
HPS Equivalent 600 watt PRO HPS
Koeling Passief
Minimum afstand tot de plant 60 cm
PPF (Micromols/sec) 812 Umol/s
Spectrum Full Spectrum
Stroomverbruik Max 400 watt
Footprint (groei) -
Footprint (bloei) 120 x 200 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Spectrolight_Blast400
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 799,00

Tags: Spectro Light Blast 400, Spectrolight_Blast400, SPECTRO LIGHT

Loading...