WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Fluence SPYDR 2p

Fluence SPYDR 2p

De Fluence SPYDR 2p is een zeer krachtige professionele LED kweeklamp die zéér zuinig omgaat met z’n energie. Door het grote lichtoppervlak wordt het licht uiterst gelijkmatig verdeeld over het kweekoppervlak en dringt het uitstekend door tussen het gebladerte. De door Fluence gebruikte materialen, het eenvoudige ontwerp en het ontbreken van ventilatoren maken de Fluence SPYDR 2p tot een geruisloze, degelijke kweeklamp die probleemloos vele jaren meegaat. De Fluence SPYDR 2p kan stand alone én in serie op het lichtnet worden aangesloten. Deze LED kweeklamp is geschikt voor gebruik in stellingen (vertical farming), boven kweektafels en in kweektenten. Er wordt een ophangbevestiging meegeleverd.

De SPYDR 2p lijkt in veel opzichten op de 2i maar het belangrijkste verschil is de lichtsterkte. Het is erg belangrijk dat de je SPYDR 2p op een afstand van minimaal 15-30 centimeter boven je planten hangt. Bij een kleinere hanghoogte zullen je planten een te intens licht ontvangen waardoor ze beschadigen.

De Fluence SPYDR 2p is voorzien van het door Fluence zélf ontwikkelde PhysioSpec Indoor spectrum. Dit spectrum is op maat gemaakt voor het indoor kweken en bedoeld voor de gehele levenscyclus van je planten. Dus ook zaailingen, stekken en clonen voelen zich behaaglijk in het licht van deze lamp.  Het PhysioSpec Indoor spectrum scoort op de CRI-schaal (Color Rendering Index) een waarde van 85 wat aangeeft dat het afgestraalde licht uiterst geschikt is voor werk- en onderzoeksomstandigheden waarbij natuurlijke, levendige kleuren en een goed contrast belangrijk zijn. De Fluence SPYDR 2p beschikt niet over een ingebouwde dimmer. Deze is alleen apart te verkrijgen.

Voor meer informatie, zie het tabblad 'Specificaties'


Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Nee
Afmeting 108 x 119 x 11 cm
Branduren 54.000 +
Dimbaar Met apart verkrijgbare dimmer
Garantietermijn 5 Jaar
Gewicht 12,5 Kg
HPS Equivalent
Koeling Passief
Minimum afstand tot de plant 16 cm
PPF (Micromols/sec) 1600 µmol/s
Spectrum Full Spectrum
Stroomverbruik 645 W
Footprint (groei) 120 x 120 cm
Footprint (bloei) 120 x 120 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Fluence SPYDR 2p
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.827,00

Tags: Fluence SPYDR 2p, Fluence SPYDR 2p,

Loading...