WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

Kind Led K3 L300

Kind Led K3 L300

KIND LED K3 kweeklampen zijn uitgerust met 3 watt diodes met een gepatenteerd en geïntensiveerd spectrum dat zorgt voor perfecte groei en bloei. Bovendien zijn de diodes van de K3 kweeklampen van KIND LED uitgerust met Secondary Optical Lenses, die PAR versterkend werken en die zorgen dat het licht tot 200% beter kan doordringen tot onder het bladerendek. KIND LED K3 kweeklampen zijn de enige 3 watt kweeklampen met een compleet 12-bandbreedte kleurenspectrum, waarmee ze de planten in hun volledige lichtbehoefte kunnen voorzien gedurende de gehele levenscyclus. KIND K3 kweeklampen overtreffen hierdoor elke andere 3 watt opzet die er te vinden is en kunnen met gemak de concurrentie aan met HPS kweeklampen. 

Anders dan bij de K5 kweeklampen van KIND LED, kunnen de kleuren van de K3 kweeklampen niet afzonderlijk van elkaar worden ingesteld en bevatten de K3 kweeklampen ook geen timerprogramma. Simpel gezegd: K5 lampen zijn volledig programmeerbaar en K3 lampen kun je alleen aan en uit zetten. KIND LED K3 kweeklampen bevatten echter wel voor een groot deel dezelfde techniek als K5 kweeklampen en zijn ook uitgerust met UV en infrarood diodes. Het kleurenspectrum van de K3 kweeklampen is zorgvuldig uitgebalanceerd om de plant zowel in de groeifase als in de bloeifase te voorzien in de lichtbehoefte en zodoende het maximale resultaat uit de potentie van de plant te halen.

Specificaties:
-    Werkelijk verbruik: 220 Watt
-    Vergelijkbaar met:  300 Watt HPS
-    Aanbevolen hoogte: minimaal 60 cm boven de top van de plant*
-    Reikwijdte: 60 x 90 cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Branduren: +50.000
-    Gewicht: 5.9 kilogram
-    Afmetingen: 38 x 28 x 8 cm


*Let goed op met de minimale hoogte boven de plant. De ene plant is wat gevoeliger voor licht dan de ander, waardoor de ene plant ook eerder stress of beschadiging door teveel licht zal ondervinden dan de ander. Wij adviseren daarom altijd om iets meer afstand aan te houden in het begin, zodat je jezelf ervan kunt verzekeren dat je plant zich prettig voelt bij het licht en de kracht daarvan. Alle led kweeklampen die je in deze online shop zult vinden zijn dusdanig krachtig dat het echt niet erg is om ze iets meer hoogte te geven. Zeker wanneer de plantjes nog heel erg jong zijn kun je de lamp het beste wat hoger ophangen. Zodra je constateert dat ze echt goed aangeslagen zijn en er gezond uitzien, kun je de lamp laten zakken. Als je er helemaal zeker van wilt zijn dat je planten optimaal beschermd zijn tegen stress door bijvoorbeeld licht, dan moet je LED Protect meegeven vanaf het begin van de cyclus. 

Heb je zelf een winkel en wil je dit product ook verkopen? Neem dan even contact met ons op.

Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Nee
Afmeting 38 x 28 x 8 cm
Branduren 50.000 +
Dimbaar Nee
Garantietermijn 3 jaar
Gewicht 5,9 kg
HPS Equivalent 300 W
Koeling Actief
Minimum afstand tot de plant 60 cm
Spectrum Full Cycle
Stroomverbruik 220 W
Footprint (bloei) 60 x 90 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: K3 L300
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 559,00
Loading...