WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

RISE LED 600

RISE LED 600

RISE LED kweeklampen zijn uiterst krachtige led kweeklampen die zijn ontwikkeld om HPS en andere lichtbronnen te vervangen en om minder stroom te verbruiken en daarbij toch een beter resultaat te halen. RISE LED maakt gebruik van COB (Chip On Board) technologie en gebruikt daarbij revolutionaire SUN LED chips die licht genereren met golflengtes tussen 370 en 850 nm. RISE LED kweeklampen geven alleen de kleuren af die de plant daadwerkelijk nodig heeft, in tegenstelling tot led kweeklampen die wit licht afgeven, waarbij vaak veel energie verloren gaat. RISE LED kweeklampen geven relatief weinig warmte af en zijn uitgerust met fluisterstille ventilatoren. Alle gebruikte onderdelen van RISE LED kweeklampen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waarmee een levensduur van meer dan 50.000 branduren gegarandeerd is.  

RISE LED kweeklampen hebben een lichtspectrum dat geschikt is voor de gehele levenscyclus van de plant. Deze RISE LED 600 kweeklamp heeft de mogelijkheid om de helft van de led-groepen uit te schakelen, omdat planten in de groeifase minder licht nodig hebben, waardoor je dus nog meer energie uit kunt sparen Uitgebreide tests en gebruikerservaringen hebben fenomenale groei en bloei laten zien, met verbluffende gewichten als eindresultaat. Daarbij is ook een verrassende stijging van de kwaliteit van het eindproduct geregistreerd. Experts op het gebied van kweken met led kweeklampen zijn het er unaniem over eens dat RISE LED een topmerk in wording is dat een prominente rol zal gaan spelen op de markt van led kweekverlichting.


Specifications:
-    Verbruik: 480 Watt
-    Vergelijkbaar met:  600 Watt HPS 
-    hanghoogte: minstens 60 cm boven de toppen van je plant*
-    Footprint: 100 x 100 cm (Bloei) to 120 x 120 cm (groei)
-    Levensduur: + 50.000 hours
-    Gewicht: 9 kilogram
-    Afmetingen: 58 x 56 x 14.5 cm

*Let goed op met de minimale hoogte boven de plant. De ene plant is wat gevoeliger voor licht dan de ander, waardoor de ene plant ook eerder stress of beschadiging door teveel licht zal ondervinden dan de ander. Wij adviseren daarom altijd om iets meer afstand aan te houden in het begin, zodat je jezelf ervan kunt verzekeren dat je plant zich prettig voelt bij het licht en de kracht daarvan. Alle led kweeklampen die je in deze online shop zult vinden zijn dusdanig krachtig dat het echt niet erg is om ze iets meer hoogte te geven. Zeker wanneer de plantjes nog heel erg jong zijn kun je de lamp het beste wat hoger ophangen. Zodra je constateert dat ze echt goed aangeslagen zijn en er gezond uitzien, kun je de lamp laten zakken. Als je er helemaal zeker van wilt zijn dat je planten optimaal beschermd zijn tegen stress door bijvoorbeeld licht, dan moet je LED Protect meegeven vanaf het begin van de cyclus. 

Technische specificaties
Aanpasbaar spectrum Nee
Afmeting 58 x 56 x 14.5 cm
Branduren 50.000 +
Dimbaar Ja
Garantietermijn 2 jaar
Gewicht 9,0 kg
HPS Equivalent 600 W
Koeling Actief
Minimum afstand tot de plant 60 cm
Spectrum Full Cycle
Stroomverbruik 480 W
Footprint (groei) 100 x 100 cm
Footprint (bloei) 100 x 100 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: RISE600
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.530,00
Loading...