WELKOM: de website van LEDPARADISE is vernieuwd.

SolarSystem Controller

SolarSystem Controller

De SolarSystem Controller is een besturingscomputer voor kweeklampen uit de SolarSystem-serie. De Controller is met behulp van de meegeleverde telefoonkabel heel eenvoudig aan te sluiten. Met een SolarSystem Controller kun je één enkele kweeklamp volledig programmeren maar dit apparaatje geeft bovendien de gehele controle over álle afzonderlijke SolarSystem kweeklampen die in een netwerk op elkaar zijn aangesloten. Het aantal gekoppelde kweeklampen dat met één en dezelfde SolarSystem Controller kan worden bediend is onbeperkt*.

De leds in de SolarSystem kweeklampen zijn onderverdeeld in drie kleurgroepen, die afzonderlijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Zodoende kun je de planten voorzien van een lichtspectrum dat perfect is afgestemd op de behoefte van de plant in de verschillende fases van de levenscyclus. Planten hebben bijvoorbeeld meer blauw nodig in de groeifase en meer rood in de bloeifase. De SolarSystem Controller geeft je de mogelijkheid om je lichtplan per dag of per week in te stellen. De SolarSystem Controller heeft genoeg geheugen om meerdere maanden aan unieke instellingen op te slaan, dus het is zelfs mogelijk om vooraf een lichtplan in te stellen dat de gehele levenscyclus van de plant omvat en de plant in elke fase precies het licht geeft waar op dat moment behoefte aan is. Daarbij is het ook mogelijk om de lichtintensiteit stapsgewijs op te bouwen en af te bouwen, waardoor de natuurlijke zonsopgang en zonsondergang nagebootst kunnen worden. 

*Let op! Het kweken van sommige gewassen met meerdere kweeklampen kan strafbaar zijn. De wetgeving is per land verschillend. Verzeker jezelf er altijd van dat je geen dingen doet die bij wet verboden zijn.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: SS-C
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 205,00
Loading...